Rolex Sea-Dwellerin ja Omega Planet Ocean -vertailun vertailu

Useimmissa replikakellobrändeissä on ainakin yksi sukelluskello luetteloissaan riippumatta siitä, käytettiinkö niitä koskaan sukelluksessa. Koska huippuluokan väärennöskellon kysyntä on kaikkien aikojen korkeinta, sukeltajan estetiikkaa on vaikea vastustaa. Nämä erittäin vedenpitävät kellot ovat suosittuja nykypäivän kuluttajien keskuudessa laajan koon, yksisuuntaisen kehyksen ja erityisen valaisevan kellot vuoksi. Kaksi tunnetuinta sukelluskellot ovat Rolexista ja Omegasta. Katsotaanpa katsomaan Rolex Sea – Dweller vs. Omega Planet Ocean -meriä
Vertailun vuoksi omega Planet ocean 600M -viitettä 232.30.46.21.01.003 verrataan Rolex Sea-Dweller -viitteeseen 126600. Vaikka tämä Planet Ocean-sukupolvi julkaistiin alun perin vuonna 2011 ja on sittemmin pysähtynyt, Sea-Dweller-numero 126600 ilmestyi ensimmäisen kerran 2017 ja on edelleen osa Rolexin nykyaikaista katalogia
Suunnittelua varten Planet Oceanissa on suuri 45,5 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, jossa on ulkonevat heliumin poistoventtiilitkellot 10. Sea – Dweller on sitä vastoin hiukan pienempi teräskuori, koko on 43 mm, sen heliumin poistoventtiili on tason kanssa kotelon pinnan kanssa.
Rolex Sea Dwellerillä ja Omega Planet Oceanilla on musta keraaminen kehys, joka on tietysti yksisuuntainen, koska ne ovat sukelluskelloja. Näissä replikakelloissa on yhteistyötä niiden kehysten kanssa, ja niissä on mustia kellot , joissa on pieni ja kirkas väri. Omega valitsee ”Seamaster” -nimelle ja numeroille joitain oransseja aksentteja, kun taas Rolex käyttää yksinomaan punaisia ​​kirjaimia Sea-Dweller-nimessä.
Lisäksi näihin kahteen sukelluskellossa on hyvin tunnettuja käsityylejä: omega Broad-Arrow -osoitin ja tyylikäsi. Molemmissa vääriä kopio kellot on tietenkin paljon kirkkaita pisteitä, jotka voivat auttaa huonossa näkyvyydessä. Merellä – asukas käyttää Chromalight-sinistä valoa pimeässä, ja Omega päättää käyttää kahta erilaista väriä Super-Ocean – LumiNova -meressä – minuutin käsi ja nullinäyttö kehyksessä hehkuvat vihreänä, kun taas loput kädet ja tunti merkinnöissä on sininen valo.
Lopuksi, Rolex Sea Dweller ja Omega Planet Ocean on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla nauhalla, jossa on sukeltajan jatke, jotta se mukautuisi käytettävään paksuun pukuun. Vakavana sukelluskellona vedenpitävä taso näkyy ylpeänä valitsimella. Omega Planet Ocean -veden veden syvyys on 600 metriä tai 1969 jalkaa, ja Rolex Sea – Dweller, jonka vedenpitävä suorituskyky on yli kaksinkertainen, 1220 metrin tai 4000 jalan mittainen.
Sea Dwellerillä ja Planet Oceanilla on molemmat päivämäärä- ja päiväikkunat. Lisäksi, vaikka kaikki kaksi kellot on varustettu naarmuuntumattomalla safiirikiteellä, mutta merellä – asukaskide, jossa on Rolexin ikoninen Cyclops-suurennuslasi, eikä planeettameressä ollut.